11:40 12.09.2018

Порошенко вітає IKEA в Україні, очікує Decathlon і великого арабського агроінвестора

1 хв читати
Порошенко вітає IKEA в Україні, очікує Decathlon і великого арабського агроінвестора

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з виконавчим директором шведської компанії IKEA Стефаном Вановербеке привітав компанію в Україні, а також заявив, що очікує виходу на ринок України французького Decathlon і великого арабського агроінвестора.

"IKEA - це знакова компанія, мені дуже імпонує ваш слоган створення кращого життя. IKEA - це оптимальне співвідношення ціни та якості. Я так розумію, що в 2019 році двері IKEA будуть відчинені", - сказав президент.

Він додав, що відкриття магазину IKEA в Україні очікують "мільйони потенційних споживачів", а сам магазин буде у новій для мережі концепції city store.

"Я очікую, коли буде другий етап (виходу IKEA в Україні - ІФ) і IKEA прийме рішення про розміщення тут власного виробництва", - заявив П.Порошенко і додав, що в Україні є всі необхідні умови для виробництва якісної продукції.

Президент також повідомив, що очікує в Україні французький бренд спортивного одягу Decathlon, а також зустрінеться з агроінвестором із Саудівської Аравії.

Як повідомлялося раніше, The Saudi Agricultural&Livestock Investment Co. (SALIC), що спеціалізується на інвестиціях у сільгоспвиробництво, наблизилася до рішення про придбання українського агрохолдингу "Мрія".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА