08:19 13.09.2018

Акції Apple відреагували падінням на презентацію нових iPhone

1 хв читати
Акції Apple відреагували падінням на презентацію нових iPhone

Акції компанії Apple після презентації нових смартфонів і розумного годинника, яка відбулася в середу, 12 вересня, впали. Якщо напередодні акції Apple продемонстрували зростання з $ 218 до $ 223, то безпосередньо в день презентації ціна однієї акції знизилася до $ 221, випливає з даних біржі Nasdaq.

Презентація нових продуктів відбувалась в Театрі Стіва Джобса в штаб-квартирі компанії Apple Park в Купертіно (Каліфорнія). Компанія вела онлайн трансляцію заходу на своєму офіційному сайті.

Публіці були представлені три нові моделі iPhone. iPhone XS Max - найбільший смартфон в лінійці iPhone з екраном 6,5 дюйма і дозволом 2688x1242 пікселів. Ще одна модель - iPhone XS - має екран 5,8 дюйма з роздільною здатністю 2436x1125 пікселів. Нарешті, Apple випустила бюджетну версію iPhone X - iPhone XR.

Усі три смартфони оснащені процесором A12, розробленим Apple. Цей процесор працює на 30% швидше, ніж його попередник, і здатний обробляти 12 трлн операцій в секунду.

Пристрої оснащені функцією розпізнавання обличчя. У апаратів немає кнопки Home ("Додому"), вони управляються за допомогою системи жестів - бічної кнопки, кнопок зміни гучності і різних змахувань з екрану.

Окрім смартфонів, компанія представила нову модель розумного годинника Apple Watch 4, що володіє "безрамковим" дизайном екрану.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА