12:53 17.09.2018

Подання облгазами неповних даних для реєстру абонентів ставить під загрозу проходження опалювального сезону - голова "Нафтогазу України"

1 хв читати
Подання облгазами неповних даних для реєстру абонентів ставить під загрозу проходження опалювального сезону - голова "Нафтогазу України"

 Подання газорозподільними підприємствами (обл- і міськгазами) неповного обсягу даних для реєстру абонентів ставить під загрозу проходження опалювального сезону, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

"Те, що облгази не передали даних для створення реєстру абонентів, який із 21 жовтня розпочне роботу, - це ставить під загрозу роботу всього ринку газу... Їхня база, яку вони нам передали, чомусь неповна. Саме через це є серйозні ризики щодо роботи в опалювальному сезоні", - сказав він у коментарі агентству в кулуарах 15-ї щорічної зустрічі YES.

А.Коболєв упевнений, що подання неповних даних є саботажем.

"Ті абоненти, яких немає в системі, - на них постачальник не може подати заявку на постачання газу. Ми аналізували своїх клієнтів, а у нас є понад 400 тепловиків. Станом на середину вересня облгази ввели до бази 150 тепловиків. Ще 250 "загубилося", і це не випадковість - це цілеспрямований саботаж. Я абсолютно упевнений... і є докази, що це саботаж запуску нормальної роботи ринку газу", - підсумував А.Коболєв.

Як повідомлялося, раніше голова НКРЕКП Оксана Кривенко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" висловила упевненість, що обл- і міськгази передали ПАТ "Укртрансгаз" усі необхідні для роботи в опалювальний період дані абонентів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА