20:53 19.09.2018

"Інтерпайп" і Vallourec продовжують реалізацію партнерського проекту з випуску труб для ЄС

2 хв читати
"Інтерпайп" і Vallourec продовжують реалізацію партнерського проекту з випуску труб для ЄС

Міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія (ТКК) "Інтерпайп" і світовий лідер у виробництві преміальних трубних продуктів Vallourec (Франція) продовжують реалізацію партнерського проекту зі спільного виробництва сталевих труб для європейського ринку.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор із фінансів та економіки "Інтерпайпу" Денис Морозов на виставці InnoTrans-2018 у Берліні 18-21 вересня, на завод "Інтерпайп Ніко Тьюб" вже завезено дві фінішні лінії у рамках СП.

"Проект передбачає встановлення двох фінішних ліній на "Інтерпайп Ніко тьюб" у 2-му і 7-м цехах. Після установки "Ніко тьюб" вироблятиме продукцію, а фінішні операції і контроль здійснюватимуть на цих лініях за стандартами Vallourec. І далі ці труби продаватимуть до ЄС", - пояснив співрозмовник агентства.

За його словами, для "Інтерпайпу" плюсом є те, що "Інтерпайп" зможе через Vallourec вийти на нові ринки, на нових клієнтів, оскільки у Vallourec доступу до ринку більше, ніж в "Інтерпайпу".

Д.Мороз уточнив, що вироблену на заводі "Інтерпайпу" продукцію Vallourec на сьогодні не виробляє через високу собівартість, яка не надає можливості конкурувати на ринку.

"Зараз фінішні лінії приїхали до Нікополя на "Ніко тьюб" та наразі встановлюються. Інвестиції в лінії 50/50", - додав директор із фінансів та економіки.

Як повідомлялося, "Інтерпайп" і Vallourec оголосили про намір розпочати спільне виробництво сталевих труб для європейського ринку - співпраця не пошириться на труби для видобутку нафти і газу. Переважно це будуть лінійні труби, труби загального призначення, а також продукція для машинобудування.

На європейському ринку труби реалізовуватимуть під брендом Vallourec.

"Інтерпайп" входить до десятки найбільших у світі виробників безшовних труб, є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс у світі. У 2017 році компанія реалізувала 767 тис. тонн трубної і колісної продукції.

У структурі компанії - п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)", "Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)", "Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Дніпропетровський Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".

Кінцевим власником Interpipe Ltd. є український бізнесмен Віктор Пінчук та члени його сім'ї.

Vallourec - світовий лідер у виробництві преміальних трубних продуктів для нафтогазової промисловості, енергетичного сектору та інших галузей. У компанії працює близько 19,5 тис. співробітників у понад 20 країнах. Vallourec пропонує інноваційні, безпечні, високотехнологічні рішення для реалізації складних проектів. Акції компанії є в обігу на Паризькій фондовій біржі (Euronext Paris) і включені до фондових індексів SBF 120 і Next 150.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Укрнафта" отримала 138 тонн добового дебіту нафти після інтенсифікації видобутку на одному з західних родовищ

Посівна-2024 випереджає на 8,3% минулорічну - посіяно 476,7 тис. га ярих

РФ останніми атаками вибила 10-12% наявної в березні потужності генерації е/е - директор ЦДЕ

Експорт українським морським коридором за 7 міс. сягнув 33,8 млн тонн - Кубраков

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА