18:47 20.09.2018

Трамп підписав указ про інструменти підтримки санкційного режиму проти РФ

1 хв читати
Трамп підписав указ про інструменти підтримки санкційного режиму проти РФ

Президент США Дональд Трамп у четвер повідомив Конгресу про підписання указу, що дає додаткові можливості для імплементації обмежувальних заходів, що діють проти Росії.

"Указ, який я сьогодні підписав, дасть змогу забезпечити подальшу імплементацію санкцій, надавши в рамках закону IEEPA додаткові повноваження міністру фінансів. Також указ дає можливість уряду США вживати необхідних заходів, щоб переконатися в повній імплементації цих обмежувальних заходів", - ідеться в оприлюдненій Білим домом заяві Д.Трампа.

"Ці санкції можуть передбачати заборону на деякі фінансові операції, а також конфіскацію майна, заборону на видачу ліцензій на експорт, відмову у видачі віз та у в'їзді на територію США. Також можливі санкції стосовно найближчих помічників людей, які потрапили до списку санкцій", - наголошується в документі.

В оприлюднених Білим домом документах називаються конкретні інструменти, за допомогою яких влада США може в подальшому забезпечувати виконання обмежувальних заходів.

Д.Трамп зазначив, що дозволив міністру фінансів США Стівену Мнучіну в координації з держсекретарем Майком Помпео вживати заходів, спрямованих на дотримання санкційного режиму в рамках чинного законодавства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА