21:07 25.09.2018

Ще сім локомотивів General Electric "Тризуб" прибули до України

2 хв читати
Ще сім локомотивів General Electric "Тризуб" прибули до України

До Чорноморська (Одеська обл.) прибули сім локомотивів General Electric (GE) TE33AC "Тризуб", а прибуття наступної партії очікується через два тижні, повідомив в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

"Ще сім нових тепловозів GE вночі прибули до Чорноморська. З США вони виїхали приблизно місяць тому. Через кілька днів - відправляються на доукомплектування до України", - написав Є.Кравцов у вівторок увечері в своїй сторінці в соцмережі Facebook і опублікував короткий відеоролик із порту.

За словами Є.Кравцова, вже в листопаді 8 локомотивів GE Evolution будуть в роботі на залізниці: "Плануємо задіяти їх для перевезень у південному напрямку".

В.о. голови правління "Укрзалізниці" висловив сподівання, що перші 30 тепловозів українська сторона зможе отримати до кінця поточного року.

"Наступну партію чекаємо за два тижні", - додав він.

Як повідомлялося, на початку серпня General Electric Transportation відправила до України перший із 30 локомотивів GE TE33AC. 11 вересня він прибув до України.

Рамкова угода між "Укрзалізницею" і GE передбачає 15-річне партнерство із поновлення і модернізації тягового рухомого складу, перший етап якого - поставка "Укрзалізниці" в лізинг 30 нових дизельних локомотивів GE TE33AC із рівнем локалізації 10%.

Компанія GE Transportation і Крюківський вагонобудівний завод на початку червня підписали угоду про локалізацію виробництва 30 локомотивів TE33A серії Evolution. Передбачалося, що перші тепловози "Укрзалізниця" отримає наприкінці 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА