14:50 26.09.2018

У Х міжнародному економічному форумі "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи" візьмуть участь 35 іноземних делегацій

2 хв читати

У суботу, 29 вересня, в Харкові відкриється Х Міжнародний економічний форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи".

"У форумі візьмуть участь 18 надзвичайних та повноважних послів іноземних держав. Це вперше в історії України, коли до окремо взятого регіону виїжджає така кількість керівників дипломатичних місій. У форумі візьмуть участь 600 учасників - дипломатів, представників ділових кіл, іноземних партнерів, інвестиційних, консалтингових компаній. Загалом візьмуть участь 35 іноземних делегацій... Очікуються керівники держави, представники Кабінету Міністрів, міністерств, держагентств", - сказав перший заступник голови Харківської облради Віктор Коваленко на прес-конференції в середу.

Він зазначив, що в форумі планує взяти участь представницька делегація з китайської провінції Хейлунцзян (побратима Харківської області), а також окремою делегацією буде представлено фінський регіон Південна Карелія.

В.Коваленко анонсував укладання під час форуму низки контрактів "на сотні мільйонів гривень".

Директор департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації Андрій Колос, який брав участь у прес-конференції, повідомив, що в рамках форуму заплановано три панельні дискусії: "Інтеграційна модель розвитку економіки: міжгалузеві ефекти інвестування та кооперації" (модератор - голова правління "Укргазбанку" Кирило Шевченко), "Децентралізація та місцевий розвиток: нові можливості для бізнесу" (модератори - віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко та голова Харківської облради Сергій Чернов) і "Креативна економіка: від нової освіти до нових індустрій" (директор з управлінського консалтингу KPMG в Україні та президент асоціації випускників Оксфордського університету в Україні Андрій Тимошенко).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА