12:51 27.09.2018

Оновлений логотип "Укрзалізниці" було розроблено на безоплатній основі

2 хв читати
Оновлений логотип "Укрзалізниці" було розроблено на безоплатній основі

 Новий логотип ПАТ "Укрзалізниця" було розроблено на безоплатній основі, заявив в.о. голови правління компанії Євген Кравцов.

Як він повідомив на прес-конференції в Києві у четвер, "Укрзалізниця" не планує показово змінювати айдентику і витрачати на це додаткові кошти.

При цьому Є.Кравцов наголосив, що компанія не змінює логотип, а оновлює, зберігаючи зв'язок з багаторічною спадщиною компанії.

"Робота над логотипом велася останні півроку. І ми не витратили на розробку жодної гривні", - повідомив він.

За словами Є.Кравцова, компанія планує проводити дуже плавну політику впровадження нового логотипу.

"Ми не будемо спеціально перефарбовувати старі назви і вживати заходів із заміни старого логотипу. Нові вагони їздитимуть із новим логотипом. Таким чином можна буде побачити, як змінюється компанія", - зазначив керівник "Укрзалізниці".

Новим логотипом компанії визначено поєднання букв "У" і "З", виконаних оригінальним шрифтом і зображення локомотива, що рухається вперед.

Логотип буде єдиним для всієї компанії, зокрема у регіональних філій та різних підрозділів.

Розробкою нового логотипу "Укрзалізниці" займалося креативне агентство Galagan.

За словами директора агентства Наталії Закашанської, новий логотип "Укрзалізниці" базується на принципах мінімалізму, а розміщення елементів символізує безкомпромісний рух компанії вперед. В основу фірмового колориту узято синій колір (колір індиго).

Вона наголосила, що для оформлення пасажирських вагонів було обрано білий колір відтінку "устриця".

"Я переконаний, що це правильний крок з боку керівництва компанії", - зазначив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк.

Поступово новий візуальний образ заплановано втілити на всіх об'єктах інфраструктури, рухомому складі, інвентарі ПАТ, формі залізничників тощо.

Як повідомлялося, за вісім місяців 2018 року "Укрзалізниця" інвестувала майже 8,5 млрд грн у розвиток своїх основних фондів, зокрема, у модернізацію інфраструктури, придбання і ремонт рухомого складу. З них майже 2,8 млрд грн направлено на матеріали верхньої будови колії.

"Укрзалізниця" є основним перевізником вантажів і пасажирів, що перевозять 82,4% від загального вантажопотоку і майже 50% пасажиропотоку в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА