19:31 27.09.2018

В "Укроборонпромі" відзначають хороші перспективи розвитку промкооперації при реалізації потенціалу ВТС з Азербайджаном

2 хв читати
В "Укроборонпромі" відзначають хороші перспективи розвитку промкооперації при реалізації потенціалу ВТС з Азербайджаном

Держконцерн "Укроборонпром" готовий зміцнювати промкооперації з підприємствами ОПК Азербайджану в інтересах двох країн з метою розширення присутності на міжнародних ринках озброєнь, повідомляє прес-служба держконцерну з посиланням на главу "Укроборонпрому" Павла Букіна в четвер.

Згідно з повідомленням, під час минулих у рамках міжнародної оборонної ADEX-2018 (Баку, Азербайджан) зустрічей з азербайджанською стороною глава "Укроборонпрому" висловив упевненість в наявності реальних перспектив для нарощування повноцінного двостороннього ВТС.

"Між Україною і Азербайджаном існує довіра, яку необхідно конвертувати в реальні проекти. Ми маємо спільні геополітичні виклики - анексія територій наших країн, енергетична безпека, необхідність будувати національні збройні сили і розвивати ОПК", - зазначив П.Букін, підкресливши: "На сьогодні "Укроборонпром" має низку цікавих пропозицій для Баку".

За оцінками української сторони, серед перспективних напрямків двостороннього ВТС можуть розглядатися, перш за все, спільні проекти в області авіа- та бронетанкобудування, в боєприпасній галузі, а також області виробництва високоточного озброєння.

Зокрема, в "Укроборонпромі" відзначають хороший потенціал двостороннього ВТС з Баку в області розвитку технологій модернізації літаків і вертольотів, їх прицільного і бортового обладнання; поставках і обслуговуванні авіадвигунів і тренажерної техніки; виробництва систем активної і динамічного захисту бронетехніки, її модернізації; в області спільного виробництва і постачання високоточного озброєння.

3-тя міжнародна виставка оборонної промисловості ADEX-2018 відбувається в Баку 25-27 вересня. За даними організаторів, цього року у виставці беруть участь понад 220 компаній з 29 країн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА