11:23 28.09.2018

У Насалика незабаром суттєво оновиться склад заступників

2 хв читати
У Насалика незабаром суттєво оновиться склад заступників

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України пропонує Кабінету Міністрів звільнити заступника міністра Анатолія Корзуна та призначити на його місце Володимира Коломійця, а заступник міністра Наталія Бойко написала заяву на звільнення.

"У секретаріаті Кабінету Міністрів обробляють в установленому порядку відповідні матеріали щодо призначення Коломійця В.О. заступником міністра енергетики та вугільної промисловості України", - йдеться у відповіді секретаріату Кабінету Міністрів на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Із серпня 2008 року В.Коломієць є директором ДП "Шахтоуправління "Південнодонбаське №1". До цього, протягом 2006-2008 років, він працював директором департаменту виробничих і наукових програм, начальником управління перспективного розвитку Мінвуглепрому.

"Крім того, в секретаріаті Кабінету Міністрів обробляють відповідні матеріали щодо звільнення Корзуна А.В. з посади заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України", - йдеться у відповіді секретаріату на запит.

А.Корзуна було призначено на посаду заступника міністра в липні 2016 року, а до цього працював директором департаменту вугільно-промислового комплексу Міненерговугілля, а в 2013-2014 роках - директором дочірнього підприємства "Вуглесинтезгаз України".

Крім того, інформоване джерело в Міненерго повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що ще один заступник міністра, а саме Н.Бойко, написала заяву про звільнення.

За словами співрозмовника, після призначення на посаду заступника міністра Михайла Близнюка в міністерстві вирішили передати йому частину повноважень і функціоналу, які входили до компетенції заступника міністра з питань європейської інтеграції, хоча у відомстві він має курирувати нафтогазову галузь. Імовірно, це і стало причиною написання заяви Н.Бойко.

"Наразі міністр заяву щодо Бойко ще не підписав. Це питання поки що в підвішеному стані", - сказав співрозмовник агентства.

Н.Бойко призначено на посаду заступника міністра з європейської інтеграції в лютому 2017 року, до цього була радником міністра, а також менеджером підтримки Національної ради реформ.

Міненерговугілля очолює Ігор Насалик, його першим заступником є Тетяна Максимець, заступниками - Анатолій Корзун, Юлія Підкоморна, Наталія Бойко та Михайло Близнюк (призначений 12 вересня), держсекретарем - Максим Немчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Розвиток ринку біометану допоможе аграріям диверсифікувати бізнес - Мінагрополітики

Moneyveo планує збільшити частку на ринку споживчого кредитування до 14,5-16,5% у 2024 р.

Фінкомпанії з обмеженням ставки за мікрокредитами 1% на добу будуть обережнішими у виборі клієнтів - думка

"Метінвест" у I кв. наростив сплату податків до бюджету України на 70%, до 4,2 млрд грн - СЕО

ПриватБанк перерахував до бюджету майже 50 млрд грн податку на прибуток і дивідендів за 2023 рік

Україна в суботу передавала надлишки е/е Польщі обсягом 1600 МВт-год і обмежувала ВДЕ - Міненерго

Сума завданих збитків унаслідок ворожих обстрілів Курахівської ТЕС становить майже 1 млрд грн - ОВА

Дніпропетровська область отримає понад 3,2 млрд грн у рамках економічної платформи "Зроблено в Україні"

Ракетний удар РФ зруйнував ємності з агропродукцією в порту Південний

Кількість офіційно безробітних українців у березні зросла на 8%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА