18:07 01.10.2018

Київський провайдер "Інформаційні технології" припинив трансляцію каналів медіагруп "1+1 Media", StarLightMedia, Inter Media Group

2 хв читати
Київський провайдер "Інформаційні технології" припинив трансляцію каналів медіагруп "1+1 Media", StarLightMedia, Inter Media Group

Медіагрупи "1+1 Media", StarLightMedia заявляють про розірвання договорів із компанією "Інформаційні технології" (Київ), Inter Media Group ситуацію поки що не прокоментувала.

Згідно з повідомленням на сторінці компанії-провайдера в соцмережі Facebook, абонентам пропонується дивитися відключені канали безкоштовно за допомогою ефірного цифрового тюнера DVBТ2 або в мережі інтернет.

"У зв'язку з політикою медіагруп щодо надмірного зростання цін на ретрансляцію телеканалів 1 жовтня 2018 року відключено телеканали медіагрупи "1+1 Media", StarLightMedia, Inter Media Group", - зазначає компанія.

У свою чергу в StarLightMedia заявили, що рішення про розірвання договору ухвалили безпосередньо виробники контенту.

"Ми хочемо значимо виростити ринок платного телебачення в Україні та готові докласти для цього значних зусиль, зокрема понести суттєві інвестиційні витрати... З огляду на це в ситуації, коли будь-яка компанія в особі її директора, власника або іншого представника неодноразово поводиться не по-партнерськи, ми просто не хочемо працювати з такою компанією", - заявили в прес-службі медіа-групи в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" з посиланням на директора StarLight Digital Федора Гречанінова.

Він зазначив, що, на думку медіагрупи, від розвитку ринку платного телебачення також виграють і провайдери платної послуги.

"Саме тому ми ухвалили рішення розірвати договір із провайдером із дотриманням усіх правил і процедур, описаних у договорі", - наголосив він.

У медіагрупі "1+1 медіа" також заявили, що ініціатива щодо розірвання договору виходила з боку медіагрупи.

"Через порушення принципів партнерських відносин із 1 жовтня 2018 року "1+1 медіа" в односторонньому порядку припинила дію ліцензійного договору з групою компаній, що діють під ТМ "Інформаційні технології" (ТОВ "Ультралінк", ТОВ "Телевсесвіт", ТОВ "Люкслінк"), який було укладено на термін із 1 січня до 31 грудня 2018 року", - йдеться в офіційній заяві медіагрупи.

У "1+1 медіа" також наголосили, що за час співпраці із зазначеним провайдером питання ціноутворення на 2019 рік між компанії не обговорювали.

"1+1 медіа" не робила ніяких комерційних пропозицій, зокрема не ініціювала зміну діючої договірної ціни в 2018 році. Як і раніше, поточна орієнтовна вартість ліцензії становить 1,5 грн на абонента в 2018 році та 3 грн - у 2019-му", - наголошують у медіагрупі.

У компанії також заявили, що не зацікавлені у відновленні договірних відносин з "Інформаційними технологіями".

Кінцевим бенефіціаром компаній "Ультралінк" і "Телевсесвіт", що здійснюють роботу під ТМ "Інформаційні технології", є підприємець Юрій Лабунський. Він також є одним із бенефіціарних власників ТОВ "НВО "Інформаційні технології".

Провайдер "Інформаційні технології" працює в Києві з 1991 року. Його мережі покривають Дарницький, Дніпровський, Деснянський і Голосіївський райони Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА