15:42 03.10.2018

"Укроборонпром" передав у війська 16 танків і 5 бронетранспортерів

1 хв читати
"Укроборонпром" передав у війська 16 танків і 5 бронетранспортерів

У середу на території заводу ім. Малишева (Харків) відбулася церемонія передання військовим 16 танків Т-80 і Т-64 БВ, відновлених на ДП "Харківський бронетанковий завод", а також п’яти БТР-4, виготовлених на ДП "Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. Морозова".

"Ми говорили з керівництвом підприємств, ми не зупинятимемося на досягнутому. В нас стоять серйозні випробування, серйозні завдання. Розроблено нові двигуни, нові можливості для зміцнення наших бронетанкових військ. І я впевнений, що український танк, український бронетранспортер не лише буде найкращим у нас на полігоні, а й матиме великий попит за кордоном, як справжня надійна перевірена в бойових умовах зброя", - сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, виступаючи перед робітниками підприємства.

Він наголосив, що Т-80 став основною зброєю танкових рот десантно-штурмових військ. "За рішенням РНБО з ініціативи президента цей танк є сьогодні в усіх підрозділах десантно-штурмових військ", - сказав секретар РНБО.

О.Турчинов також зазначив, що під час модернізації Т-64БВ було впроваджено принципово нові конструкторські рішення, зокрема розроблено та встановлено автоматичну систему управління вогнем із лазерним далекоміром, балістичним обчислювачем і комплексом керованого озброєння, яке дає змогу вести вогонь керованими ракетами).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА