11:53 08.10.2018

ПриватБанк продає готель "Radisson Blu Resort Буковель" та частку в гірськолижному курорті

2 хв читати
ПриватБанк продає готель "Radisson Blu Resort Буковель" та частку в гірськолижному курорті

Державний ПриватБанк (Київ) оголосив конкурс із відбору українських і міжнародних консалтингових компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу своєї частки в гірськолижному курорті "Буковель", готелю "Radisson Blu Resort Буковель" та інших активів.

Як повідомила прес-служба фінустанови в понеділок, мінімальна ціна продажу готельного комплексу "Radisson Blu Resort Буковель" площею 39,2 тис. кв. м в с. Поляниця становить 1 млрд 48,61 млн грн.

Крім того, частину гірськолижного комплексу "Буковель" у складі 14 підвісних канатних доріг, 34 земельних ділянок гірськолижних трас зі снігогенераторами та комерційною нерухомістю площею 4 тис. кв. м ПриватБанк оцінив у 2,185 млрд грн.

Конкурс із відбору консалтингових компаній, які здійснюватимуть продаж активів, триватиме до 22 жовтня 2018 року.

"Залучення провідних консалтингових компаній дасть змогу забезпечити прозорі та зрозумілі інвесторам умови продажу об'єктів, а також забезпечити реалізацію власності банку не нижче за оціночну вартість, визначену за результатами оцінки незалежними суб'єктами оцінної діяльності", - повідомила прес-служба банку.

Окрім активів у Буковелі, банк має намір продати футбольний стадіон "Дніпро-Арена" за 1,375 млрд грн і навчально-тренувальну базу для підготовки футбольних клубів вищого дивізіону в Дніпрі за 207,6 млн.

Крім того, банк продає торговельний комплекс (ТК) "Приозерний" у Дніпрі за 236,2 млн грн. Об'єкт розміщений на ділянці в 0,36 га, загальна площа ТК становить 32,4 тис. кв. м.

ПриватБанк також виставить на продаж київський готель "Мир" на просп. Голосіївському, 70 площею 17 тис. кв. м за стартовою ціною 325,32 млн грн.

Серед вимог банку до учасників конкурсу - не менше ніж три роки діяльності, наявність постійного офісу в Україні, обсяг реалізації об'єктів нерухомого майна на ринку України за 2017 рік на суму від 150 млн грн.

Згідно з умовами конкурсу, одна компанія може бути визначена переможцем не більше ніж за одним лотом. Винагорода учасника визначається у відсотках до ціни продажу активів і включає всі витрати учасника на реалізацію проекту.

Вибір переможця здійснюється за критерієм найменшого розміру комісійної винагороди у відсотках до ціни продажу активів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА