15:45 10.10.2018

IKEA відкриватиме магазини великих розмірів у торгових центрах Вагіфа Алієва

2 хв читати
IKEA відкриватиме магазини великих розмірів у торгових центрах Вагіфа Алієва

 Шведська компанія IKEA, найбільший у світі ритейлер меблів і товарів для дому, планує відкривати магазини в Україні, зокрема і великою площею (30 тис. кв. м) у майбутніх торгово-розважальних центрах компанії "Мандарин Плаза", повідомив засновник компанії Вагіф Алієв.

"Ми 16 років проводили переговори з H&M, і з IKEA...Після (магазину площею) 5 тис. кв. м (відкриття в ТРЦ Ocean Mall заплановано на кінець 2019 року), відкриватимемо 30-тисячні IKEA по всьому Києву в наших великих ТРЦ", - заявив Вагіф Алієв, який створює мережу з 10 ТРЦ, на прес-конференції в Києві в середу.

За його словами, після завершення будівництва ТРЦ Ocean Mall і ТРЦ Blockbuster Mall девелопер має намір перейти до реалізації ТРЦ "Лісова" (відкриття в 2020 році) і ТРЦ "Іподром" ("Південний"), в яких також може відкритися IKEA.

В.Алієв повідомив, що три-чотири магазини шведського ритейлера в його ТРЦ матимуть по 5-7 тис. кв. м, ще в трьох - по 30 тис. кв. м. Він також уточнив, що IKEA не відкриватимуть в ТРЦ Lavina Mall і ТРЦ Blockbuster Mall.

У свою чергу, представник компанії "IKEA Південно-Східна Європа" Владислав Лалич не підтвердив і не спростував слова девелопера, зазначивши лише, що компанія "дійсно планує залишитися в Україні надовго, але розвиватися покроково".

"Ми хочемо поєднати церемонію відкриття нашого першого магазину IKEA з відкриттям ТРЦ Ocean Mall наприкінці літа наступного року. На момент відкриття в магазині буде представлено 3600 SKU (найменувань товарів), але їхня кількість подвоїться через півроку", - розповів В.Лалич.

Як повідомлялося, раніше головний виконавчий директор компанії "IKEA Південно-Східна Європа" Стефан Вановербеке в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив, що компанія не має наміру відкривати в Україні класичні великі торгові центри, однак має амбітні плани вийти на ринок з великим форматом.

"Так, дійсно, у нас є така амбіція - вийти більш широко на ринок. У нас була така концепція, як магазин-флагман, де є ресторан тощо, але навряд чи ми вже будемо відкривати такі величезні класичні торговельні центри, як це було раніше", - сказав С. Вановербеке.

В.Алієву станом на 10 жовтня 2018 року належать столичні ТРЦ "Мандарин Плаза", Lavina Mall і Blockbuster Mall, а також плановані до запуску ТРЦ Ocean Mall , ТРЦ "Лісова", ТРЦ "Іподром . Також йому належать БЦ "Парус" і житловий комплекс Diamond Hill.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА