20:52 10.10.2018

Податківці викрили конвертцентр на Донеччині, вилучивши близько 1 млн грн і 48 тис. пачок сигарет

2 хв читати
Податківці викрили конвертцентр на Донеччині, вилучивши близько 1 млн грн і 48 тис. пачок сигарет

У Донецькій області співробітники Державної фіскальної служби викрили групу осіб, що надавали послуги з пособництва в ухиленні від сплати податків та переведенні безготівкових коштів у готівку для підприємств реального сектору економіки, зареєстрованих на території Донецької, Харківської, Луганської, Одеської та Київської областей.

"Діяльність конвертаційного центру здійснювалась на території Донецької області. Для прикриття незаконної діяльності фігуранти створили та придбали корпоративні права 67 суб'єктів підприємницької діяльності, які за рахунок оформлення документів на реалізацію тютюнових виробів підприємствам реального сектору економіки формували останнім податковий кредит", - повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу ввечері.

Водночас, інформують у прес-центрі, тютюнові вироби через посередників реалізовували за готівкові кошти без документального оформлення, тим самим надавалася змога ухилятися від сплати податків підприємствам реального сектору економіки.

Із метою фіксації доказів злочинної діяльності учасників групи включені до складу Об'єднаних сил співробітники спецпідрозділу податкової міліції ДФС спільно з працівниками оперативного та слідчого управлінь Головного управління ДФС у Донецькій області за процесуальним керівництвом прокуратури області здійснили 23 обшуки в офісних приміщеннях, місцях проживання учасників групи і складських приміщеннях конвертаційного центру

"За результатами обшуків виявлено та вилучено: грошові кошти на загальну суму 994 тис. грн, банківські картки, тютюнові вироби у кількості 48 тис. пачок на загальну суму понад 1 млн 440 тис. грн, 22 печатки СГД, офісну техніку, носії інформації, мобільні телефони, документи податкового та бухгалтерського обліку, чорнові засоби", - йдеться в інформації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА