14:15 11.10.2018

"Укртелеком" відновлює зв'язок у Чернігові після пошкодження кабелю

2 хв читати
"Укртелеком" відновлює зв'язок у Чернігові після пошкодження кабелю

"Укртелеком" відновлює зв'язок у Чернігові після пошкодження телекомунікаційної мережі на вул. Попудренка, внаслідок якої кілька сотень абонентів залишилися без зв'язку, повідомляється на сайті компанії.

"Пошкоджено, зокрема, станційний 300-парний кабель у центрі міста. Термін ремонту не менше ніж тиждень. Працює комплексна бригада, зараз оцінюємо, що потрібно зробити. Кількість потерпілих від пошкодження порівняно із загальною кількістю абонентів у місті (90 тис.) незначна", - зазначив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" директор із корпоративних комунікацій ПАТ "Укртелеком" Михайло Шуранов.

Він також наголосив, що з 9 жовтня в "Укртелеком" звертаються юридичні та фізичні особи з вимогою відновити зв'язок, компанія робить усе можливе для якнайшвидшого відновлення лінії.

У прес-службі "Укртелекому" заявляють, що через якийсь час після пошкодження лінії поряд із місцем злочину поліція затримала двох підозрюваних на автомобілі Audi із польськими номерними знаками, в якому були інструменти, необхідні для демонтажу кабелю. Ними виявилися особи, яких неодноразово затримували за крадіжки та пошкодження телекомунікаційного кабелю "Укртелекому" у Чернігові та Києві.

Водночас в "Укртелекомі" наголошують, що групу зловмисників, яких поліція незабаром затримала неподалік місця злочину, прокуратура звільнила з-під варти.

"По факту в Чернігові було відкрито кримінальне провадження. Однак протягом дня прокуратура не погодила винесені слідчим поліції повідомлення про підозру в скоєнні злочину цим особам, і наприкінці дня їх було звільнено з-під варти", - йдеться в повідомленні оператора.

За даними оператора, в 2018 році в Чернігівській області зафіксовано понад 170 злочинів на телекомунікаційній мережі "Укртелекому".

Як повідомлялося, в серпні "Укртелеком" розпочав пілотний проект із впровадження конвергентних послуг, що об'єднують мережі фіксованого та мобільного зв'язку, для відновлення послуг телефонії після розкрадання кабелю.

За 2017 рік на мережі "Укртелекому" було зафіксовано 20,885 тис. випадків крадіжок і пошкодження кабелю (та іншого майна кабельних ліній зв'язку).

"Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Оприлюднено проєкт Національного плану з енергетики та клімату на період до 2030 р.

Модель оренди з правом викупу - оптимальна для вирішення питання доступності житла - мер Тростянця

Україна отримає від ЄІБ EUR560 млн для проєктів в енергетиці та відновленні житла

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА