12:17 16.10.2018

Насалик курируватиме департамент ядерної енергетики Міненерго, Близнюк - завідуватиме нафтогазом та е/е

2 хв читати
Насалик курируватиме департамент ядерної енергетики Міненерго, Близнюк - завідуватиме нафтогазом та е/е

 Міністр енергетики і вугільної промисловості України Ігор Насалик наказом №497 від 28 вересня 2018 року перерозподілив повноваження між своїми заступниками та державним секретарем.

Згідно з оприлюдненим на сайті Міненерговугілля документом, міністр безпосередньо взяв на себе кураторство над департаментом ядерної енергетики та атомно-промислового комплексу, який із липня був закріплений за першим заступником Тетяною Максимець. Вона зберегла за собою напрями економіки та фінансів, корпоративних і майнових прав, розвиток ПЕК.

Призначений у середині вересня заступник міністра Михайло Близнюк (екс-заступник голови "Укртрансгазу) курируватиме не лише управління нафтогазового комплексу, а й електроенергетичний департамент. Обидва напрями донедавна входили у сферу відповідальності іншого заступника - Анатолія Корзуна, який зберіг за собою "профільний" департамент вугільно-промислового комплексу.

Заступник міністра Наталія Бойко надалі курируватиме управління міжнародної співпраці, з назви якого прибрали "європейську інтеграцію" (ЄІ), що була там ще в липні. Приставка "ЄІ" тепер залишилася лише в назві директорату стратегічного планування та ЄІ, який курирує держсекретар Максим Немчинов. Він надалі спрямовуватиме директорати енергоринків, викопного палива, бюджетного фінансування та звітності, а також управління з IT і роботи з персоналом.

М.Немчинов також отримав у кураторство новостворений директорат із розвитку ядерної енергетики та атомпрому.

Заступник міністра Юлія Підкоморна надалі курируватиме охорону праці, промбезпеку, трудову і соціальну політику.

Як повідомлялося, Міненерговугілля очолює Ігор Насалик (із квітня 2016-го), його першим заступником є Тетяна Максимець (із квітня 2018-го), заступниками - Анатолій Корзун (із липня 2016-го), Наталія Бойко (з лютого 2017-го), Юлія Підкоморна (з червня 2018-го) і Михайло Близнюк (з вересня 2018-го), держсекретарем - Максим Немчинов (із травня 2018-го).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА