15:43 19.10.2018

МЕРТ акредитував 18 органів сертифікації готелів

1 хв читати
МЕРТ акредитував 18 органів сертифікації готелів

Національне агентство із акредитації України (НААУ), що перебуває в підпорядкуванні Мінекономрозвитку, схвалив 18 установ для проведення категоризації, сертифікації готелів та інших об'єктів, що надають послуги тимчасового розміщення (проживання).

Згідно з наданою НААУ інформацією на запит агентства "Інтерфакс-Україна", акредитацію отримали ГС "Укрметртестстандарт", "УкрБУДСЕРТ" ТОВ "Ракурс ЛТД", ТОВ "ПРОМСТАНДАРТ", ТОВ "Тестметрстандарт", ТОВ "Центр оцінки відповідності "Фактум", ПП "Інфорсерт".

Крім того, акредитація надана науково-виробничим центрам стандартизації, метрології та сертифікації в Миколаєві, Черкасах, Рівному, Полтаві, Львові, Дніпрі, Харкові, Херсоні, Тернополі, Запоріжжі, Одесі та Хмельницькому.

Оцінка готелів і об'єктів, що надають послуги тимчасового розміщення, проводитиметься відповідно до нормативних документів, що містять встановлені законом показники.

Як повідомлялося, присвоєння зірок готелям було призупинено 1 січня 2018 року в зв'язку з припиненням існування органу сертифікації УкрСЕПРО.

Мінеконорозвитку пропонувало передати повноваження із сертифікації готелів установам, які отримали акредитацію НААУ, що надає акредитацію органів із сертифікації продукції, процесів та послуг.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА