17:06 19.10.2018

PwC розробить проект перебудови логістичної мережі "Укрпошти"

2 хв читати
PwC розробить проект перебудови логістичної мережі "Укрпошти"

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) на тендері відібрав PricewaterhouseCoopers (PwC) для розробки нової логістичної мережі ПАТ "Укрпошта", повідомило Міністерство інфраструктури в п'ятницю.

"Після проекту буде створено інвест-кейс, який може бути профінансований Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) спільно з іншими міжнародними організаціями", - йдеться в релізі.

Згідно з ним, за шість місяців міжнародні консультанти розроблять кілька проектів перебудови логістичної мережі "Укрпошти", що складається сьогодні із 35 сортувальних центрів і понад 200 точок базування транспорту

"Важливо, що ці кейси у рамках проекту одразу розглядатимуть і вони проходитимуть захист і у технічних фахівців ЄІБ з Люксембургу як одного з потенційних інвесторів", - процитовано в повідомленні першого заступника генерального директора "Укрпошти" Олександра Перцовського.

ЄІБ не розкриває суму, на яку буде укладено договір.

Як повідомлялося, в червні ЄІБ оголошував тендер із відбору консультанта для модернізації логістичної мережі ПАТ "Укрпошта" передбачуваною вартістю EUR400 тис.

ПАТ "Укрпошта", створене в рамках корпоратизації УДППЗ "Укрпошта", початок господарської діяльності з 1 березня 2017 року. Компанія входить до сфери управління Міністерства інфраструктури, є національним оператором поштового зв'язку країни.

"Укрпошта" в першому півріччі 2018 року збільшила чистий дохід на 34,2% - до 3,13 млрд грн, збільшивши чистий збиток на 48,4% - до 536,66 млн грн.

PwC об'єднує фірми, що входять до глобальної мережі фірм PricewaterhouseCoopers International Limited (PwCIL). Мережа об'єднує понад 250 тис. співробітників у 158 країнах, надаючи страхові, податкові та консультаційні послуги.

За фінрік, що закінчився 30 червня 2018 року, валовий виторг PwC становив $41,3 млрд, що на 7% більше, ніж у попередньому році.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА