14:57 22.10.2018

Порошенко: Уряд має розширити програму субсидій через підвищення тарифів на газ

1 хв читати
Порошенко: Уряд має розширити програму субсидій через підвищення тарифів на газ

 Уряд України має розширити програму субсидій для населення у зв'язку з підвищенням тарифів на газ, наголошує президент України Петро Порошенко.

"Як президент я поставив перед урядом дуже жорстку вимогу - ми маємо захистити людей, розширити програму субсидій, збільшити кошти на виконання цієї програми, аби від зростання тарифів не постраждали найменш захищені верстви населення і взагалі будь-хто, для кого це підвищення є критичним", - сказав П.Порошенко на зустрічі з нагоди 22-ї річниці створення Рахункової палати України в понеділок у Києві, повідомляє прес-служба глави держави.

П.Порошенко нагадав про останнє підвищення ціни на газ, коли завдяки впровадженню субсидій вдалося компенсувати витрати для незахищених верств населення і "зняти острах" щодо цього рішення.

"Ми наголошуємо, що жодна людина, жодна бідна людина, жодна незахищена родина не відчула підвищення тарифів на своєму власному бюджеті", - наголосив президент.

Як повідомлялося, 19 жовтня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про підвищення з 1 листопада цін на природний газ для населення і ТКЕ на 23,5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА