15:29 22.10.2018

У Києві завершується запланований на 2018 р. капремонт 300 км доріг - Кличко

2 хв читати
У Києві завершується запланований на 2018 р. капремонт 300 км доріг - Кличко

 Київ виконає заявлені плани щодо ремонту доріг і модернізації громадського транспорту на поточний рік, заявив мер столиці Віталій Кличко, повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації (КМДА).

"Ми виконаємо плани, які визначили на цей рік. І вже завершуємо капітальне оновлення 300 км доріг і проїздів", - сказав В.Кличко на брифінгу після відкриття семінару зі стратегічного планування та оцінки ефективності управління дорожнім сектором, організованого Всесвітньою дорожньою асоціацією, Мінінфраструктури України, КМДА та незалежною ініціативою CoST.

За словами міського голови, бюджет транспортної галузі столиці на 2018 рік становить 9,2 млрд грн, і влада запланувала оновити 300 км доріг. Він нагадав, що у 2016-2017 роках у Києві капітально відремонтували понад 500 кілометрів доріг.

Серед капітально відремонтованих цього року столичних вулиць В.Кличко назвав вулиці Олени Теліги, Ярославів Вал, Леонтовича, Набережне шосе, проспект Дружби народів, бульвар Вернадського.

"Наступного року ми розпочнемо капремонт, зокрема, вулиць Хрещатик, Богдана Хмельницького, Івана Франка", - додав мер.

Також влада Києва продовжує працювати над тим, щоб облаштувати Велику кільцеву дорогу, розвантаживши завдяки цьому центральні вулиці від великого потоку автомобілів, які їдуть через місто.

"У цьому питанні Київ сподівається на підтримку Міністерства інфраструктури та обласної влади, на балансі якої перебуває частина Кільцевої", - йдеться в повідомленні.

Щодо оновлення рухомого складу міського транспорту, то, за словами В.Кличка, за останні кілька років міська влада закупила 100 нових автобусів, 103 тролейбуси, 45 сучасних трамваїв.

"Київ сьогодні розглядає можливість залучення іноземних коштів, щоб інвестувати їх у транспортну галузь, у модернізацію і оновлення міського громадського транспорту", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА