19:29 25.10.2018

General Electric зацікавлена в інфраструктурних проектах в Україні

2 хв читати
General Electric зацікавлена в інфраструктурних проектах в Україні

General Electric Transportation (США) зацікавлена в інфраструктурних проектах в Україні.

Про це повідомляється в прес-релізі ПАТ "Укрзалізниця" з посиланням на виконавчого директора департаменту міжнародних логістичних операцій компанії GE Джастіна Даунса.

"GE, зокрема, пропонує спільно модернізувати інфраструктуру в Україні та розширювати ринок цифрових послуг", - наголошується в повідомленні.

Крім того, на думку американської компанії, локалізація локомотивобудування GE в Україні дасть змогу розвивати регіони, а наступні два-три місяці будуть ключовими та продемонструють перспективи співпраці.

"Локалізація – це реально, вона допоможе розвивати регіони, як це було в Казахстані, Індії, Південній Африці. Ми хочемо ділитися якісними технологіями з українцями локально, для обслуговування локомотивів потрібні будуть люди, функції мають бути передані місцевим інженерам", - наводяться в повідомленні слова Д.Даунса.

Він також висловив сподівання, що за час дії контракту про співпрацю з "Укрзалізницею" локомотивобудування в Україні активно розвиватиметься, а сама локалізація дасть змогу акумулювати потенціал підрядників.

Рамковий договір між ПАТ "Укрзалізниця" та GE, підписаний у лютому 2018 року, передбачає модернізацію 75 локомотивів (150 секцій), постачання 225 нових локомотивів GE серії Evolution до 2027 року, додаткових комплектів для збирання з відвантаженням у наступні 10 років, а також модернізацію наявного рухомого складу та довгострокове технічне обслуговування з метою оновлення та модернізації локомотивного парку.

Як повідомлялося, компанія GE Transportation і Крюківський вагонобудівний завод на початку червня підписали угоду про локалізацію виробництва 30 локомотивів TE33A серії Evolution. Перші тепловози "Укрзалізниця" отримала наприкінці 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА