13:23 26.10.2018

Коболєв готовий продовжити свій контракт у "Нафтогазі"

1 хв читати
Коболєв готовий продовжити свій контракт у "Нафтогазі"

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв готовий продовжити свій контракт, продовживши роботу в компанії після 26 березня 2019 року, повідомив він в інтерв'ю сайту LB.ua.

"Якщо акціонер вважатиме за потрібне мене залишити на цій посаді, мені це цікаво. Якщо вважатиме, що ні ... 26 березня Кабмін має прийняти рішення: або продовжувати мій контракт, або розірвати. Є ще варіант - взагалі нічого не робити, але ця ситуація небажана, оскільки одразу підірве керованість компанії ", - сказав він.

За словами А.Коболєва, у разі відмови з боку уряду продовжувати з ним контракт він має намір повернутися до роботи в приватному бізнесі.

"Думаю, що піду в приватний бізнес. Мене ніколи не цікавила держслужба або політична кар'єра, але мене завжди приваблював приватний бізнес. Після роботи в "Нафтогазі" у перший раз я пішов в приватний бізнес і пропрацював там чотири роки, чотири хороших і приємних роки", - додав А.Коболєв.

Як повідомлялося, А.Коболєв очолив НАК "Нафтогаз України" з кінця березня 2014 року.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА