15:55 29.10.2018

У Львові з понеділка в житлових будинках відключають опалення через потепління

1 хв читати
У Львові з понеділка в житлових будинках відключають опалення через потепління

У Львові з понеділка, 29 жовтня, припиняється опалювальний сезон з огляду на підвищення температури повітря.

"Згідно з розпорядженням міського голови Львова (Андрія Садового - ІФ), через підвищення температури повітря відсьогодні у Львові буде припинено опалювальний сезон для населення. Водночас подання опалення до лікарень, поліклінік, дитсадків не припинятимуть", - йдеться в повідомленні на сайті Львівської міськради.

В управлінні інженерного господарства мерії пояснили, що це обумовлено спільним наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

"Відповідно до сьогоднішніх погодних умов та з огляду на прогноз синоптиків на цей тиждень, а саме суттєве підвищення температури до +180С, було ухвалено рішення призупинити подання опалення до житлових будинків. Натомість, лікарні, поліклініки, садочки продовжуватимуть опалювати. Опалення до цих установ може бути призупинене на підставі листів-звернень від керівників закладів. Також ми постійно моніторитимемо прогноз погоди і за зниження температури зовнішнього повітря подання опалення до житлових будинків буде відновлено", - повідомили в міськраді.

Як відомо, з 10 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ на підставі письмових звернень цих фракцій. Із 22 жовтня розпочався опалювальний сезон для населення та інших споживачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА