15:29 31.10.2018

Україна піднялася ще на 5 позицій у рейтингу Doing Business - Порошенко

2 хв читати
Україна піднялася ще на 5 позицій у рейтингу Doing Business - Порошенко

Україна піднялася ще на п’ять позицій у світовому рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business 2019 Світового банку (СБ) та посіла 71-ше місце серед 190 досліджених країн, повідомив президент України Петро Порошенко.

"Україна піднялася ще на 5 позицій у рейтингу Doing Business та посіла 71 місце. На 41 пункт зріс наш показник у номінації "міжнародна торгівля" та на 25 - у частині виконання контрактів", - повідомив президент на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

П.Порошенко зазначив, що найбільшого прогресу Україна добилася в категоріях "оподаткування" з плюсом у 110 пунктів, "міжнародна торгівля" - плюс 70 сходинок, "захист інвесторів" - плюс 56 пунктів. У легкості "отримання дозволів на будівництво" Україна посіла 30-те місце у світі.

"Звичайно, ми на цьому не зупинимось. Знаю, ми заслуговуємо на краще і вміємо краще", - додав П.Порошенко.

У свою чергу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи просування України в рейтингу Doing Business, зазначив, що український уряд продовжує реалізацію реформ та спрощує ведення бізнесу.

"У рейтингу легкості ведення бізнесу Dоing Business 2019 Україна піднялася на п’ять позицій та посіла 71-ше місце. Цей рейтинг - один з основних, на які орієнтуються інвестори. Ми продовжуємо реалізовувати реформи, спрощуємо ведення бізнесу, ліквідуємо зайві регуляції. Щоб підприємці могли легко і просто започаткувати та вести свою справу в Україні", - написав глава уряду на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, минулого року Україна піднялася на чотири позиції в рейтингу Doing Business 2018, посівши 76-те місце серед 190 досліджених економік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА