13:00 01.11.2018

Санкції РФ не мають економічних наслідків для "Нібулону" та його гендиректора

2 хв читати
Санкції РФ не мають економічних наслідків для "Нібулону" та його гендиректора

ТОВ СП "Нібулон" і гендиректор компанії Олексій Вадатурський, що потрапили до списку санкцій РФ, не мають на території Росії рахунків, майна або підприємств, у зв'язку з чим немає жодних економічних наслідків для компанії та керівника від введення спеціальних економічних заходів.

"Офіційно повідомляємо, що ні Олексій Опанасович Вадатурський, ні ТОВ СП "Нібулон" не мають на території Російської Федерації жодних рахунків, майна або підприємств. Ми не ведемо і жодних торгових відносин з російськими та іншими компаніями пострадянських країн, починаючи з середини 90-х років. З 2013 року ми також припинили придбання товарів і обладнання, які були виготовлені на території Росії або її підприємствами. Таким чином, ніяких економічних наслідків для компанії та генерального директора від введення цих санкцій немає", - йдеться в повідомленні на сайті.

Згідно з ним, такі дії з боку Росії досить очікувані.

"Це помста за патріотичну позицію героя України, генерального директора О.Вадатурського і компанії "Нібулон" стосовно військової агресії на території України і анексії Кримського півострова, яку публічно висловлювали. Помста за розвиток української економіки, за масштабну інвестиційну діяльність, за незалежну Україну, за європейський вектор розвитку нашої держави", - зазначили в компанії.

Як повідомлялося, прем'єр РФ Дмитро Медведєв 1 листопада підписав постанову про введення спеціальних економічних заходів щодо фізичних і юридичних осіб України.

Санкції поширюватимуться на 322 фізичних осіб та 68 юридичних осіб.

Зокрема, під обмеження також підпали: найбільший виробник курятини в Україні агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт", засновник і мажоритарний акціонер МХП Юрій Косюк, виробник і експортер соняшникової олії Kernel Holding, голова ради директорів "Кернел" Андрій Веревський, ТОВ "МСП Ніка-Тера", ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", Державне підприємство "Укрспирт", ТОВ "Комплекс Агромарс", ТОВ "М'ясна фабрика "Фаворит Плюс", ПрАТ "Український бекон", ТОВ "Украгробізнес" тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА