16:14 01.11.2018

Включення "Агромарсу" до санкційного списку не матиме негативних фінансових наслідків для компанії

2 хв читати

ТОВ "Комплекс "Агромарс" (Київська обл.) заявляє, що рішення уряду РФ про застосування до нього санкцій не матиме негативних фінансових наслідків для компанії та не позначиться на її операційній діяльності.

"ТОВ "Комплекс Агромарс" не закуповує обладнання та сировину в Російській Федерації та не постачає до РФ свою продукцію. Власності на території РФ ТОВ "Комплекс Агромарс" не має, як і рахунків у російських банках. Тому потрапляння ТОВ "Комплекс Агромарс" до санкційного списку не матиме негативних фінансових наслідків для компанії та не позначиться на її операційній діяльності", - повідомили в прес-службі компанії.

Як повідомлялося, прем'єр РФ Дмитро Медведєв 1 листопада підписав постанову про запровадження спеціальних економічних заходів стосовно фізичних та юридичних осіб України.

Санкції поширюватимуться на 322 фізичні особи та 68 юридичних осіб.

Зокрема, під санкції також потрапили: найбільший виробник курятини в Україні агрохолдинг "Миронівський хлібопродукт" та засновник, мажоритарний акціонер компанії Юрій Косюк, виробник та експортер соняшникової олії Kernel Holding, голова ради директорів "Кернел" Андрій Веревський і гендиректор Євген Осипов, ТОВ СП "Нібулон" і гендиректор компанії Олексій Вадатурський, ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", Державне підприємство "Укрспирт", Тарас Барщовський (засновник групи T.B.Fruit), міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий та інші.

"Агромарс" - другий за обсягом виробництва виробник м'яса птиці в Україні (ТМ "Гаврилівські курчата") - вертикально інтегрований холдинг із замкнутим циклом виробництва. Це дає змогу контролювати всі етапи бізнесу від вирощування зернових культур, виробництва комбікормів, вирощування племінної та бройлерної птиці до переробки м'яса та його реалізації через власну франчайзингову мережу.

Головне виробництво розташоване в Гаврилівці (Вишгородський р-н Київської обл.).

Структура ТОВ "Комплекс "Агромарс" також включає: Броварську і Кагарлицьку філії, Бориспільський експериментальний комбікормовий завод, Київський комбікормовий завод, Кагарлицький елеватор та "Курганний бройлер".

Згідно з держреєстром, власниками ТОВ "Комплекс Агромарс" є Євген та Марина Сігали з частками 49,994% на 50,006%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА