17:29 01.11.2018

Кучма вручив іменні стипендії студентам ХАІ

1 хв читати
Кучма вручив іменні стипендії студентам ХАІ

Семеро студентів Національного аерокосмічного університету "ХАІ" стали стипендіатами Президентського фонду Леоніда Кучми "Україна".

"Це той напрям, який ми сьогодні маємо підтримувати насамперед, я маю на увазі авіаційну та космічну галузь", - сказав Л.Кучма журналістам після церемонії вручення стипендій у Харкові в четвер.

На його думку, ця стипендія (15 тисяч грн кожному стипендіату) з одного боку виконує роль стимулу для студента, а з іншого - враховується потенційними роботодавцями.

Цього року стипендію Президентського фонду Л.Кучми отримали студентки факультету ракетно-космічної техніки Ольга Авраміді та Діана Волкова, студенти факультету літакобудування Максим Бойко та Віра Качуровська, студентка факультету радіоелектроніки, комп'ютерних систем та інфокомунікацій Вікторія Борбицька, студент факультету авіаційних двигунів Максим Іванов і студентка факультету систем управління літальних апаратів Поліна Симанюк.

Програма стипендіальної підтримки фонду "Україна" діє з 2004 року. Сума однієї стипендії становить 15 тис. грн. Стипендіати можуть використовувати гроші на свій розсуд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА