10:59 06.11.2018

МАУ з 2019 року прив'яже програму лояльності до вартості квитків

2 хв читати
МАУ з 2019 року прив'яже програму лояльності до вартості квитків

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) з 1 січня 2019 року змінює умови для індивідуальних і корпоративних учасників програм лояльності (Panorama Club і Panorama Club Corporate), повністю прив'язавши їх до вартості квитків, повідомляє авіакомпанія.

"З 1 січня 2019 року кількість миль, що нараховуються на рахунок учасника за переліт, більше не залежатиме від відстані між аеропортами вильоту/прильоту в милях і від класу бронювання, а нараховуватиметься залежно від вартості авіаквитка. При цьому милі нараховуватимуться за авіаквитки на всі власні регулярні рейси МАУ, придбані за всіма тарифами, зокрема лоукост", - наголошується в повідомленні.

Згідно з оновленими умовами, власники карток лояльності Panorama Club Classic, Panorama Club Premium і Panorama Club Elite накопичуватимуть милі за кожен $1, витрачений на авіаквиток (тариф без урахування зборів) і отримуватимуть 5, 7 і 10 миль відповідно.

З 2019 року авіакомпанія також дозволить використовувати накопичені бонуси вже під час наступної подорожі, оплачуючи ними будь-яку частину вартості авіаквитка.

"Повна або часткова оплата милями тарифу авіаквитка в пропорції 100 миль на оплату кожного $1 буде доступна для авіаквитків на всі власні регулярні рейси МАУ в будь-які періоди часу", - наголошується в повідомленні.

Авіакомпанія також зберігає можливість накопичувати милі за придбання додаткових послуг МАУ (7 миль за $1 за умови їх попередньої оплати).

Також учасники програм лояльності матимуть можливість накопичувати милі з компаніями-партнерами Panorama Club: за проживання в готелях-партнерах, придбання товарів і послуг в онлайн-магазинах у всьому світі, прокат автомобілів, послуги трансферу тощо.

Як повідомлялося, МАУ з 1 липня 2018 року скасувала можливість перевезення наднормативного багажу для учасників програми лояльності Panorama Club рівня Classic.

Крім того, з 15 січня 2019 року МАУ змінить норми перевезення ручної поклажі на всіх своїх рейсах, скоротивши кількість предметів, дозволених до безкоштовного перевезення в салоні, до одного предмета верхнього одягу та парасолі.

Авіакомпанія "МАУ" заснована в 1992 році. Згідно з даними системи розкриття НКЦПФР і держреєстру, 100% прямо або опосередковано контролює кіпрська "Онтобет Промоушінз Лімітед", бенефіціари якої не розкриваються.

"МАУ" виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень, її парк налічує 45 літаків різних модифікацій, зокрема 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 року. Середній вік парку "МАУ" становить 11,3 року. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ).

Авіакомпанія у 2017 році перевезла майже 7 млн пасажирів, що на 16,4% перевищує показник 2016 року. Частка транзитних пасажирів на регулярних рейсах "МАУ" в 2017 році сягнула 54,1%. Авіакомпанія виконала 56,4 тис. рейсів, що на 16,6% більше, ніж у 2016 році. Коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел становив 80%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

Ferrexpo завершило 2023 рік із чистим збитком $84,8 млн

Україна експортувала українським морським коридором 40 млн т вантажів, скоротивши їх обробку в Дунайських портах на 16% у 1 кв.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА