14:23 08.11.2018

Найбільша авіакомпанія України призупиняє польоти до Астани через зростання вартості перевезення

2 хв читати
Найбільша авіакомпанія України призупиняє польоти до Астани через зростання вартості перевезення

 "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), найбільший український авіаперевізник, у рамках оптимізації зимового розкладу 2018/2019 рр. призупиняє виконання прямого рейсу Київ-Астана до літньої навігації 2019 року, повідомила прес-служба авіакомпанії.

"Вартість авіаційного палива в жовтні 2018 року на 40,3% перевищує аналогічний показник 2017 року. Українські перевізники також зазнають непродуктивних витрат на обліт повітряного простору Російської Федерації, а попит на прямі перевезення з України та Європи до Астани знижується в зимовий період. Усі ці чинники підвищують вартість перевезення. У зв'язку з цим МАУ запланувала на зимовий період організувати перевезення між Києвом і Астаною спільно з авіакомпаніями-партнерами. Прямі рейси виконуватимуть вже з весни 2019 року", - зазначив віце-президент із комерції авіакомпанії Сергій Фоменко, слова якого наведено в повідомленні.

Пасажири МАУ зможуть скористатися прямими безпересадковими рейсами між столицями України і Казахстану до 3 грудня поточного року. Після цієї дати долетіти з Києва до Астани можна буде з пересадками на рейси авіакомпаній-партнерів, інформацію про які буде оприлюднено пізніше.

Пасажири, які придбали квитки на прямі рейси, зможуть або переоформити їх на альтернативні маршрути, або вимагати повернення коштів.

Прямі перельоти між Києвом і Астаною відновляться 29 квітня 2019 року.

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована в 1992 році. До складу флоту входять 45 літаків різних модифікацій, зокрема 30 середньомагістральних Boeing-737 NG.

Згідно з даними Держреєстру України, 100% авіакомпанії прямо або опосередковано контролює кіпрська "Онтобет Промоушинз Лімітед", бенефіціарів якої не розкривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА