19:47 10.11.2018

Франція виділить Грузії 35 млн євро на підтримку реформ у соціальній сфері

1 хв читати
Франція виділить Грузії 35 млн євро на підтримку реформ у соціальній сфері

Французьке агентство розвитку (AFD) виділить Грузії фінансовий ресурс розміром 35 млн євро для підтримки здійснюваних урядом реформ у сфері соціального забезпечення.

Відповідну угоду підписали в Тбілісі міністр фінансів Грузії Іване Мачаваріані, посол Франції в Грузії Паскаль Меньє і директор департаменту демографії та соціального розвитку AFD Марі-П'єр Ніколет.

"Підтримувана Францією програма передбачає забезпечення доступної і високоякісної системи охорони здоров'я, розвиток соціальної підтримки та надання адекватного обслуговування інвалідам, а також оптимізацію ресурсів, що виділяються для переміщених усередині країни осіб", - повідомили "Інтерфаксу" в Мінфіні Грузії.

За інформацією відомства, програма співпраці AFD з Грузією в соціальній сфері розрахована на 3 роки, в рамках якої фінансові ресурси, що надаються, складуть 105 млн євро.

AFD - державна фінансова установа, яка втілює в життя політику, визначену французьким урядом, і здійснює проекти і програми, мета яких полягає в поліпшенні умов життя населення країн, що розвиваються.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА