16:26 12.11.2018

Кличко закликав президента і Кабмін втрутитися в ситуацію зі зривом опалювального сезону в кількох містах України

1 хв читати
Кличко закликав президента і Кабмін втрутитися в ситуацію зі зривом опалювального сезону в кількох містах України

Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко звернувся до президента країни і Кабінету Міністрів із закликом невідкладно втрутитися в ситуацію зі зривом опалювального сезону в Смілі, Кривому Розі, Шепетівці та деяких інших містах країни.

"Не може жителів міст і містечок влада на місцях залишати один на один з цими проблемами. На жаль, повторюється ситуація, коли державні чиновники – керівництво "Нафтогазу" - дотримуються недержавної позиції. І тому я звертаюся до президента, до уряду невідкладно втрутитися в цю ситуацію", - сказав В.Кличко у коментарі журналістам на Раді регіонального розвитку за участю президента і прем'єр-міністра України в понеділок у Києві, повідомляє прес-служба мера в понеділок.

В інформації зазначається, що в місті Сміла Черкаської області з понеділка, 12 листопада, вводять надзвичайний стан через відсутність опалення. Рішення про це ухвалила міськрада Сміли. "Зазначається, що навчальні заклади закриють на невизначений час. Без тепла залишилися не лише житлові будинки, але і лікарні, дитячі сади і школи вісімдесятитисячного міста", - повідомляє прес-служба міського голови Києва.

У повідомленні наголошується, що така ж ситуація виникла в місті Шепетівка Хмельницької області, де "місцевий голова закликав людей вийти на акцію протесту проти дій НАК "Нафтогаз України".

Залишається без тепла і частина Кривого Рогу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА