15:29 13.11.2018

НБУ погодив умови та порядок діяльності в Україні китайської міжнародної платіжної системи UnionPay International

2 хв читати
НБУ погодив умови та порядок діяльності в Україні китайської міжнародної платіжної системи UnionPay International

Комітет із питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайта) платіжних систем Національного банку України (НБУ) 12 листопада погодив умови та порядок діяльності в країні найбільшої в світі за кількістю емітованих платіжних карток китайської міжнародної платіжної системи UnionPay International (UPI ), повідомив НБУ на веб-сайті.

Згідно з повідомленням, на першому етапі платіжна система UnionPay International надаватиме в Україні послуги еквайрингу, видачі готівки та оплати товарів і послуг за платіжними картками UnionPay. Надалі передбачається здійснення емісії платіжних карток UnionPay банками України.

Міжнародна платіжна система UnionPay International стала четвертою в Україні міжнародною картковою платіжною системою, платіжною організацією якою є нерезидент.

Як повідомлялося, в липні-2018 під час зустрічі голови НБУ Якова Смолія та першого заступника голови НБУ Катерини Рожкової з президентом UnionPay International Ши Венчао обговорювалися регуляторні процедури виходу міжнародної платіжної системи Union Pay International на український ринок. Крім того, обговорювалися аспекти можливого співробітництва китайської платіжної системи з Національною платіжною системою "Простір".

UnionPay International створено в 2002 році, є дочірньою компанією China UnionPay.

China UnionPay - національна платіжна система Китаю. Є найбільшою міжнародною платіжною системою в світі за обсягом операцій і випущених платіжних карток. Україна стане 170 країною світу, в якій розвиватиметься сервіс обслуговування карток UnionPay.

UnionPay надає можливість використовувати картки для оплати товарів, послуг, зняття готівки в партнерстві більше ніж із 400 фінансовими інститутами по всьому світу. Картки UnionPay емітуються в понад 40 країнах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА