17:19 15.11.2018

Усі котельні в Україні працюють, окрім 20-ти, які обслуговують Смілу

2 хв читати
Усі котельні в Україні працюють, окрім 20-ти, які обслуговують Смілу

В Україні працюють всі котельні, за винятком 20-ти, які обслуговують місто Сміла (Черкаська обл.), повідомив віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"20 котелень сьогодні не працюють. Це єдині 20 котелень, які не працюють у місті Сміла і не працюють в Україні", - сказав віце-прем'єр у четвер у Києві на засіданні державної комісії щодо запобігання виникненню НС у м. Сміла через відсутність теплопостачання.

Він додав, що сьогодні комісія прийме рішення надзвичайної комісії із запобігання надзвичайним ситуаціям і техногенним катастрофам щодо запуску теплопостачання в Смілі.

"У парламенті зареєстровано постанову про перевибори міського голови і міських депутатів. Але це тривалий процес", - сказав віце-прем'єр.

Крім того, Г.Зубко зазначив, що в Черкаській області працює штаб із запобігання НС, триває підготовка до снігопадів, а також планують розгортати наметові містечка у разі сильних морозів.

Позафракційні народні депутати Павло Кішкар і Віктор Кривенко 8 листопада зареєстрували проект постанови №9280 про призначення позачергових виборів депутатів Смілянської міської ради та міського голови Сміли останньої неділі 60-денного терміну з дня набуття чинності цієї постанови у разі його прийняття.

У пояснювальній записці до проекту постанови ініціатори аргументують необхідність проведення дострокових виборів фактами порушень Конституції і чинного законодавства міським головою О.Цибком і чиновниками місцевого самоврядування, а також у зв'язку з дестабілізацією соціально-політичної ситуації в Смілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА