19:23 19.11.2018

У конкурсі з відбору членів наглядової ради АМПУ беруть участь 85 претендентів

2 хв читати
У конкурсі з відбору членів наглядової ради АМПУ беруть участь 85 претендентів

Комісія, що здійснює попередній відбір кандидатів на пост незалежних членів наглядової ради ДП "Адміністрація морських портів України" (АМПУ), отримала документи від 85 кандидатів, повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко в Facebook у понеділок.

"Заявки на участь в конкурсі подали 78 чоловіків і лише сім жінок, хоча серед очікуваних компетенцій членів наглядової ради є такі, де жінок сьогодні досить - це і корпоративне управління, аудит та контроль, розкриття інформації та багато інших напрямів. Сподіваємося, що гендерний баланс в цьому питанні покращиться в майбутньому", - написав він.

Середній вік кандидатів до наглядової ради АМПУ - 48,4 року.

Для участі в конкурсі заяви подали, зокрема, 46 українців, сім кандидатів - з Нідерландів, п'ять - з Німеччини, четверо - з Бельгії, по три кандидата - з Латвії, Литви, Румунії та Великої Британії.

"Найбільший інтерес до конкурсу виявили кандидати з Нідерландів і Німеччини, саме в цих країнах розташовані чотири найбільших порти Європи - "Роттердам", "Антверпен", "Гамбург" і "Бремерхафен", - зазначив О. Саєнко.

Всі документи допущених до відбору кандидатів комісія передає компанії-рекрутеру для попередньої оцінки і проведення інтерв'ю. В даному конкурсному відборі рекрутером виступає міжнародна компанія Boyden Global Executive Search.

Через два тижні рекрутер складе short list з кращих кандидатів і представить його конкурсній комісії.

Як повідомлялося, 11 жовтня Кабінет міністрів України оголосив конкурс на відбір незалежних членів наглядової ради АМПУ.

АМПУ розраховує на успішне завершення процесу корпоратизації до кінця 2019 року в разі включення її до списку стратегічних підприємств, які можуть бути корпоратизовані до кінця 2018 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА