11:55 20.11.2018

Ryanair планує до 2023 року інвестувати $1,5 млрд в Україну, наростивши флот до 15 літаків

2 хв читати
Ryanair планує до 2023 року інвестувати $1,5 млрд в Україну, наростивши флот до 15 літаків

Ірландський лоу-кост авіаперевізник Ryanair планує за три-п'ять років інвестувати в Україну $1,5 млрд, наростивши флот до 15 літаків і пасажиропотік до 5 млн осіб, повідомив комерційний директор компанії Девід О'Браєн на зустрічі з президентом Петром Порошенко в Києві у вівторок.

"Наша мета - за три-п'ять років збільшити пасажиропотік до 5 млн пасажирів, що буде еквівалентно присутності в Україні 15 наших літаків і становитиме $1,5 млрд інвестицій. Ми сподіваємося, що наші літаки буде розміщено на території України, і сподіватимемося, що літатимемо з України саме як зі своєї бази", - заявив він.

Д.О'Браєн також наголосив, що наразі основною проблемою, що стосується збільшення кількості рейсів авіакомпанії в Україні, є протекціоністська політика на рівні Євросоюзу з боку Німеччини, Франції, Італії та Бельгії. За його словами, щойно цю перешкоду буде подолано, компанія збільшить кількість рейсів до/з України.

Комерційний директор також зазначив, що в Ryanair планують до літа-2019 збільшити кількість рейсів із Києва та наростити пасажиропотік.

Як повідомлялося з посиланням на Мінінфраструктури України, Ryanair вивчає можливість створення центру техобслуговування в аеропорту "Бориспіль" (Київ).

Ryanair пропонує польоти з Києва до шести міст Польщі, по одному напрямку до Німеччини, Іспанії, Литви, Словаччини, Великої Британії та Швеції, а також по два напрямки зі Львова до Німеччини і Польщі, один - до Великої Британії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА