14:56 20.11.2018

Ryanair у 2019 році відкриє 5 нових рейсів із Києва

2 хв читати
Ryanair у 2019 році відкриє 5 нових рейсів із Києва

Ірландський лоукост-авіаперевізник Ryanair у 2019 році планує відкрити п'ять нових рейсів з України, повідомив комерційний директор компанії Девід О'Браєн на прес-конференції в Міністерстві інфраструктури у вівторок.

Нові рейси авіакомпанія здійснюватиме до Афін (Греція), Дубліна (Ірландія), Манчестера (Велика Британія), Софії (Болгарія) та Пафоса (Кіпр) двічі на тиждень.

"Загалом 2019 року ми плануємо літати з України до 11 країн за 22 напрямками, п'ять з яких - нові", - сказав Д.О'Браєн.

Він також зазначив, що за підсумками 2019 року компанія планує перевезти понад 1 млн пасажирів - близько 225 тис. зі Львова та близько 800 тис. із Києва.

"Зазвичай у нас рівний баланс. Наразі 40% пасажирів летить в Україну, що насправді дуже вагома цифра", - наголосив Д.О'Браєн, відповідаючи на запитання про те, куди частіше літають - в Україну чи з України.

Він також уточнив, що розглядається можливість збільшення кількості рейсів з аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького.

За словами Д.О'Браєна, Ryanair має намір сприяти відкриттю близько 750 нових робочих місць (виходячи з розрахунків Міжнародної ради аеропортів щодо привнесення пасажиропотоку).

У свою чергу міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що нині 30% міжнародних перельотів в Україні припадає на лоукост-сегмент.

Раніше в Ryanair заявили про плани до 2023 року інвестувати $1,5 млрд в Україну, наростивши флот до 15 літаків.

Як повідомлялося з посиланням на Мінінфраструктури України, Ryanair вивчає можливість створення центру техобслуговування в аеропорту "Бориспіль" (Київ).

Ryanair пропонує польоти з Києва до шести міст Польщі, по одному напрямку до Німеччини, Іспанії, Литви, Словаччини, Великої Британії та Швеції, а також по два напрямки зі Львова до Німеччини та Польщі, один - до Великої Британії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА