15:53 20.11.2018

Ryanair може відкрити в Україні ІТ-хаб і сервісний центр

2 хв читати
Ryanair може відкрити в Україні ІТ-хаб і сервісний центр

 Ірландський лоу-кост авіаперевізник Ryanair розглядає Україну як входить до ТОП-3 перспективних країн для створення ІТ-хаба у 2019 році.

Про це повідомив комерційний директор компанії Девід О'Брайен на прес-конференції в Міністерстві інфраструктури України у вівторок.

"Мій колега-інженер зараз відвідує кілька міст України, ми розглядаємо можливість у перспективі відкрити ІТ-центр в Україні. А після досягнення критичної маси перельотів розглядаємо можливість відкриття потужностей з ремонту та обслуговування літаків у вашій країні", - заявив він.

Водночас він зазначив, що переговори вже тривають з аеропортами Одеси, Херсона та Харкова.

За словами Д.О'Брайена, Ryanair також розглядає можливість початку польотів із регіональних аеропортів України, проте це питання "кількох років".

"Взимку 2019 роки ми отримаємо 40-50 літаків і тоді говоритимемо про нові міста в Україні", - зазначив він.

Раніше, на зустрічі з президентом України Петром Порошенко він заявив, що Ryanair планує заснувати в Україні посаду технічного директора для роботи над перспективою створення в нашій країні ІТ-хаба, який може стати четвертим за величиною в Європі.

Як повідомлялося, Ryanair планують до 2023 року інвестувати $1,5 млрд в Україні, наростивши флот до 15 літаків.

Ryanair пропонує польоти з Києва до шести міст Польщі, по одному напрямку до Німеччини, Іспанії, Литви, Словаччини, Великобританії та Швеції, а також по два напрямки зі Львова до Німеччини і Польщі, один - до Великобританії, а в 2019 році має намір відкрити ще п'ять напрямків з Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА