15:58 20.11.2018

Ryanair може розпочати літати з України до Італії в 2019 році

1 хв читати
Ryanair може розпочати літати з України до Італії в 2019 році

 Ірландський лоу-кост авіаперевізник Ryanair може розпочати виконання рейсів з Італії до України вже в 2019 році.

Про це повідомив комерційний директор компанії Девід О'Брайен на конференції в Міністерстві інфраструктури у вівторок.

"До Італії ми літаємо з Мілана і Пізи. Але уряд Італії надав певні переваги авіакомпанії, в якої лише два рейси. Ми подали позов до суду і виграли справу, тому, можливо, ми теж літатимемо з Італії до України", - заявив Д. О'Брайен.

У свою чергу міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що з боку України планує надати всю необхідну підтримку для початку польотів ірландського лоукостера за напрямком "Україна - Іспанія".

"Я вірю, що Ryanair зможе літати з Італії вже в наступному році", - заявив міністр.

Він також повідомив, що Мінінфраструктури звернулося з відповідним листом до уряду Італії, крім того, найближчим часом заплановано переговори з міністром транспорту Італії, під час яких В.Омелян планує порушити питання видачі призначень на українські напрямки.

В.Омелян також зазначив, що очікує остаточного врегулювання питання "відкритого неба" з Євросоюзом у першій половині 2019 року

Як повідомлялося, Ryanair у 2019 році планує відкрити п'ять нових рейсів з України: до Афін (Греція), Дубліна (Ірландія), Манчестера (Великобританія), Софії (Болгарія) і Пафоса (Кіпр) двічі на тиждень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА