21:19 20.11.2018

Dragon Capital придбала будівлю "Фортуна-банку" за 170 млн грн

2 хв читати
Dragon Capital придбала будівлю "Фортуна-банку" за 170 млн грн

ТОВ "Інвесткепітал", що входить до групи компаній Dragon Capital, придбало будівлю АТ "Фортуна-банк" вул. Боричів Тік, 35-В у Подільському районі Києва, виставлену на продаж Фондом гарантування вкладів фізосіб.

"Сьогодні у Фонду гарантування вкладів придбали один об'єкт за 170 млн грн", - повідомив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала на зборах Європейської Бізнес Асоціації у вівторок.

При цьому він додав, що за чотири роки Dragon Capital разом із партнерами вклав в Україну більше, ніж за будь-який інший подібний період.

Згідно з паспортом аукціону на ProZorro. Продажі, стартова ціна лота становила 127,3 млн грн. У лот увійшли нежитлова будівля площею майже 4 тис. кв. м, а також земельна ділянку площею 0,085 га.

ТОВ "Інвесткепітал" створено в червні 2017 року, основним видом діяльності є надання в оренду та експлуатацію власного та орендованого майна.

Згідно дані Єдиного держреєстру, учасниками ТОВ є ТОВ "Фінансова компанія "Інвесткепітал" (99,98%), ТОВ "Драгон Капітл Інвестментс" (0,02%). Кінцевим бенефіціаром вказано Томаша Фіала.

Розмір статутного капіталу складає 5 млн грн.

АТ "Фортуна-банк" був визнаний неплатоспроможним у січні 2017 року.

Як повідомлялося, Dragon Capital спільно із співінвесторами за три роки інвестували в покупку об'єктів комерційної нерухомості в Україні близько $ 400 млн. Група компаній Dragon Capital заснована в 2000 році і є однією з найбільших на інвестринку України. Працює в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Кінцевим бенефіціаром в держреєстрі зазначений громадянин Чехії, президент Європейської бізнес асоціації Томаш Фіала. Як повідомлялося, ДК Dragon Capital спільно із співінвесторами з 2016 року активно інвестує в покупку комерційної нерухомості, переважно, в Києві та Київській області. Співінвесторами фонду виступають Goldman Sachs, Джордж Сорос, OPIC. Портфель інвестфонду, станом на жовтень-2018, включає кілька бізнес-центрів - київські "Прайм" і "Євразія", БЦ на вул. Велика Васильківська, 98, "Горизонт Парк", БЦ Platinum, запорізький БЦ "Eco Tower".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА