14:07 21.11.2018

Оператор Justin до кінця 2018 р. планує розширити мережу до 330 поштових відділень

2 хв читати
Оператор Justin до кінця 2018 р. планує розширити мережу до 330 поштових відділень

Новий поштово-логістичний сервіс Justin, що входить до найбільшої української торгово-промислової групи (ТПГ) Fozzy Group, після технологічного запуску в жовтні оголосив про офіційне відкриття, повідомила прес-служба компанії.

"Сьогодні вже працюють понад 230 відділень по всій Україні, до кінця поточного року оператор планує відкрити ще, мінімум, 100", - зазначено в повідомленні компанії.

Об'єкти розташовані в мережах "Сільпо", "Фора", Fozzy, Thrash !, при цьому компанія не виключає розширення мережі шляхом відкриття відділень в інших торгових мережах.

Окрім класичних поштових послуг, Justin намір надавати комплекс фінансових сервісів, оформлення страховки і видачі кредитних карт.

Одним з форматів відділень також є OSR (Online Service Retail): в них розташовані три робочих місця, обладнано примірочну, також є можливість перевірити справність отриманих електротоварів. Найближчим часом компанія планує запустити можливість скористатися послугами столу замовлень з онлайн-магазинів. Площа такого відділення становить 50-60 кв. м.

ТОВ "Джаст Ін" створено в 2017 році, основним видом діяльності є супровідні послуги при перевезеннях.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником 100% частки в статутному капіталі ТОВ є ПАТ "ЗНВКІФ "Холдинг Інвест". Кінцевим бенефіціаром зазначено Володимира Костельмана.

Розмір статутного капіталу станоить 143 млн грн.

ТОВ "Пост Уа" створено в березні 2018 року, основним видом діяльності є поштова та кур'єрська діяльність.

Розмір статутного капіталу становить 500 тис. грн.

Керівником обох компаній, що входять до Fozzy Group, є Сергій Рогаченко.

Співвласниками Fozzy Group є В.Костельман (глава наглядової ради), Роман Чигир, Олег Сотников (віце-президент).

ПрАТ "Фоззі Груп" створено в 2005 році. Основним видом діяльності є діяльність холдингових компаній.

Чистий прибуток компанії в 2017 році скоротився ушестеро порівняно з 2016 роком - до 165,4 млн грн, активи на 16,6% - до 1 млрд 572 млн грн. Водночас компанія повністю погасила довгострокові зобов'язання.

Статутний капітал ПрАТ "Фоззі Груп" становить 2 млн грн.

Основним акціонером ПрАТ, згідно з даними НКЦПФР, станом на третій квартал 2018 року було ТОВ "Фоззі Груп" (98,528%, Вишневе Київської обл.). Кінцевим бенефіціаром - Володимир Костельман.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА