14:15 22.11.2018

Зміна власника "Кузні на Рибальському" не спричинила переобрання керівних органів компанії

1 хв читати
Зміна власника "Кузні на Рибальському" не спричинила переобрання керівних органів компанії

Купівля контрольного пакету акцій ПрАТ "Завод "Кузня на Рибальському" (Київ) підконтрольною Сергію Тігіпку кіпрською Еwins Ltd, не спричинила зміни складу керівних органів ПрАТ.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" на підприємстві, на позачергових річних зборах акціонерів ПрАТ, що відбулися 20 листопада, не було ухвалено кадрових рішень щодо складу керівництва компанії.

"Будь-яких рішень з переобрання керівних органів компанії новий акціонер за підсумками зборів не прийняв", - повідомив агентству представник адміністрації суднозаводу в четвер.

При цьому в адміністрації не змогли підтвердити оприлюднену раніше офіційну повістку позачергових річних зборів акціонерів, пославшись на відсутність інформації з цього приводу.

"Інформації з цього приводу немає", - сказав співрозмовник агентства.

Згідно з офіційною інформацією компанії в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), порядок намічених на 20 серпня позачергових річних зборів акціонерів включав, зокрема, питання затвердження нової редакції статуту ПрАТ, а також нових редакцій положень про Наглядову раду та правління ПрАТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА