18:44 23.11.2018

"Київстар" запустив сервіс електронного документообігу Star.Docs

2 хв читати
"Київстар" запустив сервіс електронного документообігу Star.Docs

Мобільний оператор компанія "Київстар" спільно з міжнародною Intecracy Group запустив сервіс електронного документообігу Star.Docs, йдеться в повідомленні компанії.

"Сервіс Star.Docs дає змогу створювати, передавати й отримувати документи за кілька секунд, економити час на їхню підготовку та узгодження, працювати з документами спільно, коментувати й обговорювати їх онлайн, стежити за дедлайнами навіть зі смартфона, зберігати всі файли в безпечному місці - в хмарному сховищі або на цифровому носії, мати до них доступ 24/7 і легко знаходити потрібні документи в електронних реєстрах", - наголошується в повідомленні.

Для роботи з сервісом необхідно мати ЕЦП (електронний цифровий підпис) або КЕП (кваліфікований електронний підпис).

Оператор також зазначає, що після запуску до широкого використання сервісу Mobile ID підписувати електронні документи можна буде також із мобільного пристрою - на документи наноситиметься електронний підпис із SIM-карти користувача Mobile ID.

Для обміну електронними документами із зовнішніми контрагентами до системи мають бути підключені обидва учасники операції. У разі інтеграції сервісу з корпоративними системами обліку та документообігу знадобиться допомога API.

В основі Star.Docs лежить система зовнішнього юридично значущого електронного документообігу Deals, яку реалізовано на платформі UnityBase, в рамках якої використовуються підходи та рішення у сфері безпеки, які відповідають вимогам НД ТЗІ 2.5-004-99 "Критерії оцінки захищеності інформації в комп'ютерних системах від несанкціонованого доступу ", що підтверджено відповідним експертним висновком.

У "Київстар" зазначають, що на UnityBase працює низка українських державних реєстрів, а також система внутрішнього електронного документообігу Megapolis.DocNet, якою вже багато років користуються органи державної влади, органи місцевого самоврядування України і сам "Київстар".

Intecracy Group - заснована в 2007 році міжнародна група ІТ-компаній, до якої входять понад 10 компаній у США, Україні, Казахстані, Азербайджані, Грузії та Західній Європі. Надає послуги з розробки та тестування програмного забезпечення, ITC-аутсорсингу та консалтингу, а також послуги у сфері "хмарної" міграції та кібербезпеки.

Як повідомлялося, раніше "Київстар" спільно з "Охоронним холдингом" запустив послугу з охорони будинків у низці обласних центрів.

"Київстар" - найбільший український оператор мобільного зв'язку. Його виручка за 2017 рік збільшилася на 10,6% порівняно з 2016 роком - до 16,54 млрд грн, EBITDA - на 18,1%, до 9,221 млрд грн.

Згідно з останніми даними компаній, абонентська база "Київстару" становить близько 26,6 млн, "Vodafone-Україна" - близько 20,8 млн, lifecell - 7,6 млн активних.

Акціонером "Київстару" є міжнародна група VEON (раніше - VimpelCom Ltd.). Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

"Київтеплоенерго" у 2024 р. планує замінити 55 км аварійних теплових мереж - заступник голови КМДА

НБУ анонсував низку кроків валютної лібералізації найближчими тижнями

У призначенні пенсії українцям, які працювали за кордоном, зараховуватимуть отриманий там страховий стаж - Мінсоцполітики

НБУ поліпшив прогноз інфляції на 2024 р. з 8,6% до 8,2% і несуттєво погіршив його на 2025 р.

НБУ знизив облікову ставку трохи більше за очікування - до 13,5% і її оцінку на кінець року - до 13%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА