10:41 26.11.2018

"Укрпошта" не планує змін у роботі з клієнтами після запровадження воєнного стану

2 хв читати
"Укрпошта" не планує змін у роботі з клієнтами після запровадження воєнного стану

ПАТ "Укрпошта" не планує змін у частині клієнтського обслуговування після запровадження воєнного стану, заявив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Усі передбачені законом дії будуть здійснені, проте вони не будуть помітні переважній більшості наших клієнтів, і ми зі свого боку робитимемо все, щоб це було саме так. Виплата пенсій і пересилання поштової кореспонденції здійснюється в штатному режимі. Далі все залежатиме від того, що і в якому форматі ухвалить Верховна Рада", - зазначив він.

І.Смілянський також наголосив, що якщо уряд України накладе обмеження на поштовий зв'язок із країною-агресором, "Укрпошта" їх виконуватиме, при цьому намагаючись не порушити зобов'язань України у рамках Всесвітнього поштового союзу.

Як повідомила прес-служба "Укрпошти" у вівторок, жодних змін у цінах на її послуги та сервіси не відбудеться. При цьому жодних змін у графіку роботи також не передбачено.

"Запровадження в країні воєнного стану в деяких областях не вплине на роботу "Укрпошти", умови виплати пенсій та пересилання поштової кореспонденції не зміняться", - наголошують у компанії.

Клієнти, як і раніше, отримуватимуть послуги в поштових відділеннях в повному обсязі.

Як повідомлялося, указ президента України про запровадження воєнного стану терміном на 30 днів, який у понеділок ухвалила Верховна Рада, нині опрацьовується в юридичному управлінні і 28 листопада буде офіційно опублікований у парламентській газеті "Голос України".

Верховна Рада 26 листопада затвердила запровадження воєнного стану у низці областей України, оголошене указом президента Петра Порошенка терміном на 30 діб. Однак поки що не ясно, з якого часу і числа його запроваджують, оскільки в першому варіанті президентського указу значилося: з 14:00 26 листопада терміном на 60 діб. Водночас президент Петро Порошенко у своєму телезверненні заявив, що прийняв рішення про те, що дату запровадження воєнного стану буде скориговано - 9:00 28 листопада 2018 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зростання реального ВВП України в березні-2024 залишилося близьким до 5%

НБУ в четвер послабив гривню на 6 коп. - до нового мінімуму

ЄС розробить додаткові тарифи на російські та білоруські агропромислові товари

"Укрнафта" зменшить споживання електроенергії на своїх АЗК

Повноцінне відновлення експорту через морські порти для українського агросектору безальтернативне - УЗА

Україна до кінця травня експортує всі залишки зерна, що призведе до підвищення цін у країні та світі, - УЗА

"Укренерго" може застосовувати графіки обмеження промспоживачів в умовах дефіциту в період весняно-літньої ремонтної кампанії - CEO

У четвер буде застосовано графіки обмеження для промспоживачів із 18:00 до 22:00 - "Укренерго"

Україна розраховує на розблокування допомоги США на 2024 рік - Шмигаль

ЄС виділить Україні ще EUR1,5 млрд перехідного фінансування Ukraine Facility наступного тижня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА