11:35 26.11.2018

Запровадження воєнного стану не стосуватиметься цивільної авіації, але може скоротити турпотік - екс-голова Державіаслужби

1 хв читати
Запровадження воєнного стану не стосуватиметься цивільної авіації, але може скоротити турпотік - екс-голова Державіаслужби

Запровадження воєнного стану в Україні не вплине на роботу цивільної авіації, вважає екс-голова Державної авіаційної служби України Денис Антонюк.

"Для цивільної авіації України після запровадження воєнного стану принципово нічого не зміниться - у нас уже давно закрите авіасполучення з Росією. Єдине питання, яке може виникнути, - збільшення вартості авіаційних страховок", - зазначив він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами екс-керівника Державіаслужби, питання можливого перерахунку страховок для авіагалузі залежить насамперед від того, яке рішення ухвалить на позачерговому засіданні в понеділок Верховна Рада, від офіційної позиції держави, а також від позиції самих страхових компаній.

"Зазвичай частка страховки в ціні квитка, якщо це не рейси до країн із підвищеною активністю військових дій на кшталт Сомалі або Іраку, дуже невелика", - наголосив він, зазначивши, що підвищення розміру авіастраховок не повинно сильно вплинути на цінову політику рейсів до/з України.

На думку Д.Антонюка, активна поява в новинах інформації про конфлікт та запровадження воєнного стану в країні може призвести до падіння туристичного потоку, насамперед із європейських країн.

Як повідомлялося, Верховна Рада на позачерговому засіданні в понеділок з ініціативи президента розгляне питання щодо запровадження воєнного стану в країні у зв'язку з нападом російських військових на українські кораблі в Керченській протоці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА