19:06 26.11.2018

"Укрзалізниця" розпочне продаж квитків на різдвяні свята до 5 грудня

1 хв читати
"Укрзалізниця" розпочне продаж квитків на різдвяні свята до 5 грудня

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на поїзди, що відправляються з 9 до 20 грудня 2018 року включно, на поїзди після 20 грудня продаж квитків буде відкрито до 5 грудня, повідомила компанія.

"На поїзди, що відправляються після 20 грудня, продаж буде відкрито до 5 грудня 2018 року... Також "Укрзалізниця" найближчим часом оголосить про призначення додаткових поїздів на новорічні та різдвяні свята", - наголошується в повідомленні на сайті "Укрзалізниці".

За даними залізничної компанії на святкові дати планується призначити близько 30 пар поїздів. "В основному вони курсуватимуть у напрямку зимових курортів України, зокрема, до Івано-Франківська, Ужгорода, Львову, Чернівців", - наголошується в повідомленні.

При цьому "Укрзалізниця" планує відкрити продаж квитків на додаткові поїзди після реалізації всіх місць у цілорічних поїздах.

У компанії також зазначили, що з 9 грудня 2018 вводиться в дію новий графік руху пасажирських поїздів, розроблений на 2018/2019 роки.

Як повідомлялося, з 7 листопада "Укрзалізниця" тимчасово обмежила продаж квитків на дати після 9 грудня з огляду на проведення будівельних та підготовчих робіт до початку запуску руху швидкісних поїздів "Київ - аеропорт "Бориспіль".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

Сервіс покупок Meest Shopping розпочав співпрацю з криптобіржею Binance

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА