15:56 30.11.2018

"ЛЕО" скасував відключення електропостачання деяких боржників через воєнний стан

1 хв читати
"ЛЕО" скасував відключення електропостачання деяких боржників через воєнний стан

ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" ("ЛЕО") скасувало заплановані обмеження електропостачання низки об'єктів промисловості, житлово-комунального господарства, військових об'єктів, медустанов, органів державної і місцевої влади, мереж водопостачання та транспортних підприємств.

"Знеструмлення не застосовуватиметься до цих боржників на час дії воєнного стану на території Луганської області. Тимчасова відмова від цих заходів покликана надати можливість цим підприємствам, установам і організаціям функціонувати більш стабільно на період воєнного стану, а також запобігти деяким соціально-негативним явищам", - йдеться у прес-релізі "ЛЕО".

Водночас обленерго наголошує, що тимчасова відмова від знеструмлення деяких боржників не дає підстав для ігнорування платіжної дисципліни.

"Ми закликаємо наших споживачів платити за електроенергію вчасно і в повному обсязі. Не ризикувати і не випробовувати терпіння енергетиків", - йдеться в повідомленні.

"ЛЕО" входить до групи компаній "Енергетичний стандарт" Костянтина Григоришина, здійснює діяльність у Луганській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА