12:37 03.12.2018

Запуск ТРЦ Blockbuster перенесено на лютий, Ocean Mall відкриється 1 вересня 2019 р.

2 хв читати
Запуск ТРЦ Blockbuster перенесено на лютий, Ocean Mall відкриється 1 вересня 2019 р.

Відкриття торгово-розважального центру (ТРЦ) Ocean Mall, орендарем в якому виступить перший в Україні магазин шведського ритейлера IKEA, заплановано на 1 вересня 2019 року, повідомив засновник компанії "Мандарин Плаза" Вагіф Алієв.

"1 вересня (2019 року - ІФ) відкриємо Ocean Mall", - повідомив він журналістам під час святкування другої річниці з моменту відкриття ТРЦ Lavina Mall у Києві минулої суботи.

За інформацією В.Алієва, відкриття ТРЦ Blockbuster перенесено з 1 грудня-2018 на лютий-2019.

"У лютому буде відкриття ТРЦ Blockbuster...Перший супермаркет будматеріалів ми відкриємо з європейською компанією - її назву ми поки що тримаємо в таємниці - в ТРЦ Blockbuster 1 травня 2019 року", - зазначив девелопер.

Він уточнив, що площа будівельного супермаркету становитиме 50 тис. кв. м. "Вони будуть у всіх наших ТРЦ площею від 40 до 50 тис. кв. м, поруч стоятиме IKEA, з якою не перегукуватимуть (товарні групи - ІФ)", - додав В.Алієв.

Поточну заповнюваність ТРЦ Blockbuster і повний пул орендарів він не озвучив, зазначивши лише, що серед них будуть Zara, H&M, Koton.

Як повідомлялося з посиланням на гендиректора компанії NAI Ukraine, брокера ТРЦ Blockbuster, Віталія Бойка, орендарями ТРЦ Ocean Mall виступлять магазини H&M, групи Inditex, перший лазерний IMAX від "Планета кіно" і делікатесний гіпермаркет "Сільпо". Загалом в об'єкті площею 300 тис. кв. м розмістяться 400 магазинів.

ТРЦ Ocean Mall і Blockbuster Mall входять до мережі столичних ТРЦ девелопера В.Алієва. Станом проти 3 грудня 2018 роки йому належать столичні ТЦ "Мандарин Плаза", Lavina Mall і ТРЦ "Лісова", ТРЦ "Іподром" і ТРЦ Pobeda Mall, що перебувають на етапі будівництва. В.Алієву також належать БЦ "Парус" і житловий комплекс Diamond Hill.

Як повідомлялося, про плани відкрити перший магазин в Україні в ТРЦ Ocean Mall раніше офіційно заявив шведський ритейлер IKEA.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

Шанхай є лідером за кількістю кав'ярень у Китаї - понад 9,5 тис.

Нацбанк зняв обмеження щодо імпорту робіт і послуг та запровадив інші валютні послаблення

Державний оператор тилу посів 1 місце на Prozorro за рівнем конкурентності закупівель

Велика Британія виділила 16 млн фунтів на реалізацію в Україні 13 інноваційних проєктів в енергетиці - глава Міненерго

НБУ вимагає від Getin Holding продати Ідея Банк протягом півроку

Компанія DIM акредитувала споруджувані будинки в програмі "єОселя"

Оптові ціни на свинину перед Великоднем знизилися до 60 грн/кг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА