21:39 04.12.2018

ЄБРР і IFC нададуть фінансову підтримку для модернізації теплоенергетичного комплексу Києва

1 хв читати
ЄБРР і IFC нададуть фінансову підтримку для модернізації теплоенергетичного комплексу Києва

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) нададуть фінансову підтримку для модернізації столичного теплоенергетичного комплексу, повідомила прес-служба міського голови.

Як повідомляється, фінансування здійснять у рамках Меморандуму про розвиток теплоенергетичного комплексу Києва, який КМДА, КП "Київтеплоенерго" і міжнародні партнери підпишуть у середині грудня.

"Для нас особливо важливо, що сьогодні у нас є перші результати спільної роботи, які втілилися в проект Меморандуму про розвиток теплоенергетичного комплексу Києва між КМДА," Київтеплоенерго "Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), ЄБРР, IFC. Через 10 днів ми маємо підписати меморандум між усіма сторонами", - процитовано в повідомленні слова міського голови Віталія Кличка.

Згідно з повідомленням, інвестиції заплановано направити на оновлення інфраструктури теплоенергетичного комплексу, підвищення якості послуг "Київтеплоенерго", а також на зменшення собівартості цих послуг.

Рекомендовано також оптимізувати організаційну та управлінську структури "Київтеплоенерго", а також створити наглядову раду, що забезпечить прозорість діяльності підприємства і підготує його до залучення приватних інвестицій.

За словами В.Кличка, повернення теплоенергетичного комплексу під управління міста надало можливість "врятувати" систему централізованого теплопостачання.

"Ми націлені на те, щоб не лише зберегти унікальний теплоенергетичний комплекс, який повернули в управління міста, а й поліпшити його роботу, створити новий стандарт якості надання послуг для споживачів", - наголосив міський голова.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА