13:17 05.12.2018

"Укрзалізниця" закликає пасажирів зважено підходити до купівлі квитків

2 хв читати
"Укрзалізниця" закликає пасажирів зважено підходити до купівлі квитків

АТ "Укрзалізниця", що затягнуло початок продажу квитків на різдвяні та новорічні свята до 5 грудня та викликало тим самим ажіотажний попит на них, другий день намагається налагодити стабільну роботу онлайн-системи продажу квитків, закликає пасажирів до зваженої купівлі квитків.

"Укрзалізниця" сьогодні, 5 грудня, знову констатує сплеск ажіотажного попиту, про що свідчить робота порталу [email protected]. У такій ситуації змушені закликати пасажирів зважено підходити до процесу купівлі квитків на поїзди", - йдеться в повідомленні компанії в середу, хоча напередодні ввечері вона заявила про стабілізацію системи онлайн продажу.

"Укрзалізниця" 4 грудня ввела обмеження на роботу цієї системи в 140 сесій на секунду, а також підтвердила, що багато користувачів не отримали квитки, незважаючи на їхню оплату.

Компанія зазначає, що за 4 грудня була оформлено 244 тис. квитків у пасажирських поїздах, зокрема 148 тис. (61%) - через інтернет, що є абсолютним рекордом. Попередній максимум - 176 тис. квитків - було досягнуто влітку 2018 року, тоді як в середньому за добу оформляється близько 149 тис. місць, з яких 52% - через інтернет.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" з 7 листопада обмежувала продаж квитків на дати після 9 грудня через здійснення будівельних та підготовчих робіт із запуску швидкісних поїздів Київ-аеропорт "Бориспіль", які почали курсувати 30 листопада.

Крім цього, з 9 грудня 2018 року введено в дію новий графік руху пасажирських поїздів, розроблений на 2018/2019 роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА